Smart annonsering

Har du en bedrift? Er det vanskelig å nå ut til klientellet ditt og gjøre navnet ditt synlig? Da bør du definitivt fortsette å lese. Eller hvis du bare er interessert i hvordan du annonserer din bedrift på en morsom og naturlig måte som er verdsatt av mange. Da bør du også fortsette å lese. 

Alle som driver egen virksomhet ønsker å tjene penger, men for å tjene penger, noen ganger må de bruke penger. Ikke minst på reklame av ulike slag. Du kan kjøpe reklameplass på sosiale medier, og du kan også annonsere i lokale aviser. Eller du slår den store og ansetter et reklamebyrå som sørger for å bruke alle tilgjengelige kanaler. Det er dyrt. Veldig dyrt selv og for et lite selskap er det nesten umulig å finansiere.

Finnes det en bedre måte?

Ja, det gjør det. Eller heller, det er en måte som utfyller vanlig reklame, men det kan også brukes alene. Det jeg snakker om er profilprodukter. På www.xpressprofil.no kan du velge mellom tusenvis av forskjellige artikler. Det er billigere profilelementer som reflektorer, og også litt dyrere som jakker og mer. Kjøp 1000 små gjenstander med firmaets navn og distribuere dem til folk på gata. Hvis det er et produkt de bruker, vil firmaets navn bli utsatt daglig, mange steder. Det er smart, det er billig og det er veldig verdsatt av kundene.

8 Mar 2019